Is Something Wrong With The Site I Can T Post An Answer

6 Replies
Becky W. - December 15

is anyone else having a problem posting answers?? I am trying answer but it says page cannot be found-however I can post a question!? anyone else?

 

k - December 15

i haven't had a problem at all

 

Grandpa Viv - December 15

Try re-booting your computer, and if that doesn't help download AdAware from http://www.lavasoft.de and run it.

 

Christine - December 16

I remember reading last week or so that Zuly was having the same problem...I always get that page/cannot be found after I hit submit...but it still posts my response..

 

m - December 16

I have had that problem before, too. So I started copying my post before pressing Submit. Then if it didn't take it, I'd just use the Back command, and paste my post, Submit again.... and so on until it accepted it. It's a pain, but I don't know what else to do to prevent it. Grandpa Viv's advice will help take care of some adware (and maybe spyware), but it may not fix your problem. Good luck!

 

kim - December 16

I had this problem the first few times I tried but everything seems to be ok now

 

jess - December 17

After you get that page hit the back arrow then hit the refresh b___ton. that ahould work!! I t works for me.

 

ADD A COMMENT:


You must log in to reply.

Are you New to the forum? Sign Up Here! Already a member? Please login below.

Forgot your password?
Need Help?
New to the forum?

Sign Up Here!


Already a member?
Please login below.





Forgot your password?
Need Help?  
Start A New Discussion