What S Up With This Forum

6 Replies
Coco - April 13

Hi all, I have been unable to post answers on here for about a week now, i can only post questions. I was wondering if it something with my computer or this site only.I read a few here that has happened to them too, but for that long ? Does anyone know what to do ? This site just refuses to let me post answers! Sorry it's not about TTC or pregnancy . Baby dust to all xxx

 

Grandpa Viv - April 13

Download a spyware program and clean up your system. AdAware at http://www.lavasoft.de is a good one. You might also try restoring your system to an earlier time if you have XP. There is a good free virus program at www.avast.com. Finally you could try cleaning your registry with a borrowed copy of Norton's WinDoctor. Good luck!

 

Whew Hoo - April 13

Grandpa Viv --JACK OF ALL TRADES!

 

kat - April 13

hey coco wondered why we hadnt seen you on here for a while.....well as long as you can still e-mail lol!! chat to you later! :o)

 

Ginger - April 13

Sorry about whats going on, It a major pain.....it happened to me also and Im using an Pentium 4. Not sure if that has anything to do with it. But Hope to see ya around again!

 

Toni - April 13

I had the opposite problem. Could not post questions. Had to use another search engine. Switched to Internet Explorer.

 

coco - April 13

YAYYYYY im back ! finally,it will allow me ! i think its when too many ppl come on here at the same time, the site frozes. How ya'll doing ? Long time, long time i know! Thx Grampa for the advice. How is it going Kat & ginger ? Hi Toni !

 

ADD A COMMENT:


You must log in to reply.

Are you New to the forum? Sign Up Here! Already a member? Please login below.

Forgot your password?
Need Help?
New to the forum?

Sign Up Here!


Already a member?
Please login below.





Forgot your password?
Need Help?