I Need Help

2 Replies
JusCallMeSteph - June 14

My last NORMAL period was May 15th. So since my periods are usually 25 days apart I should have started June 8th. But instead when I actually got my period on June 11th, it was like a brown stringy mucus with a bit or bright red ??? Which I have never had before.... along with that I have been what seems like endlessly tired. Had spells of gas and burps which is not like me at all. And it hasn't been like a nausea but more like butterflies in my stomach when I eat. The only other thing is I generally hate milk and in the last week or so I have drank milk with everything I eat. I took a pregnancy test when I realized I was late but it was late ...... Does Anyone have any idea what is going on or if it is pregnancy related ???? PLEASE HELP!

 

snugglybugglys - June 14

How long did the spotting/mucus last? It could be implantation...in that case I would take a test tomorrow. I tested about 3 or 4 days after implantation. Good luck! :) Oh and your symptoms do sound pregnancy related. My "morning sickness" was more like a sea sick feeling...not actually nauseous. I also craved scrambled eggs like crazy, which are normally disgusting to me, and milk also, and I'm lactose intolerant! :)

 

JusCallMeSteph07 - June 14

3 days total the first two were mostly the borwn mucus stuff the last one were more red w/ light pink. And I didn't have any cramps and I usually have terrible cramps that like double me over.

 

ADD A COMMENT:


You must log in to reply.

Are you New to the forum? Sign Up Here! Already a member? Please login below.

Forgot your password?
Need Help?
New to the forum?

Sign Up Here!


Already a member?
Please login below.





Forgot your password?
Need Help?