LOW HCG LEVELS NO EMBRYO SHOWING

0 Replies
treyz_mama - November 29

my story is sorta unique.my first pregnancy.i had MAJOR bleeding so bad that when i walked a trail would follow me.this was all in the 1st/t.went to ER5-6x EVERYONE said i was having a m/c.my hcg levels were dropping from 10k to1400.but i still delivered a HEALTHY baby boy =) thanks to god.he is really my miracle baby. i am now pregnant for the 2ndx my only problem is i dont recall my lmp.i do remember having1 sept.10th so if i did have1 in oct.(which i would of had to cuz im not 2+mon. then i think its safe to say i would have had my period around 10/10-10/15 i had my pos. hpt on 11/17th.my hcg levels arent great they were 1905 and a week later at 2100 only increasing by two hundred.so my doctors is CERTAIN that im having a m/c leaving me with no hope.he says this isnt a vialble pregnancy. i told him this has happened to me before.but he doesnt let that effect his decision.i am spotting,i only bleed when i wipe.there is no embryo showing on the u/s.im hoping that if i had my lmp10/10 doesnt it take 11-21day for fert.i am thinking i am 2 early for anything to show on the ultrasound.? i should feel secure because this has happend once before but they say every pregnancy is different. just curious if this has happened to anyone else? right now i am spotting redish brown blood.

 

ADD A COMMENT:


You must log in to reply.

Are you New to the forum? Sign Up Here! Already a member? Please login below.

Forgot your password?
Need Help?
New to the forum?

Sign Up Here!


Already a member?
Please login below.





Forgot your password?
Need Help?  
Start A New Discussion